Privātuma Politika

Salas Novada Pašvaldība rūpējas par to, lai sargātu Jūsu privātumu un aizsargātu Jūsu personas datus. Šī privātuma politika attiecas uz Jūsu personas datiem, kurus apkopo Salas Novada Pašvaldība, vienotais reģistrācijas numurs 90000045372, Susējas iela 9, Sala, Salas pagasts, Salas novads, LV-5230 (turpmāk tekstā - Pašvaldība).

Šajā Privātuma politikā ar „personas datiem” jāsaprot informācija vai informācijas fragmenti, kas saistīti ar Jums vai tādu informāciju, kas varētu ļaut tieši vai netieši Jūs identificēt.

PERSONAS DATI, KURUS PAŠVALDĪBA APKOPO TIEŠI NO JUMS

Pašvaldība var apkopot personas datus par Jums no dažādiem avotiem, ieskaitot personas datu apkopošanu: (i) tieši no Jums; (ii) kad Jūs apmeklējat mūsu mājas lapu www.salasnovads.lv (Vietni) un (iii) no citiem avotiem.
Pašvaldība var apkopot personas datus no Jums tieši, kad Jūs sniedzat personas datus, lai piedalītos izlozēs vai konkursos, saņemtu informāciju vai sūtījumus, lietotu Pašvaldības vietni, atstātu komentāru, uzdotu jautājumu, sazinātos ar Pašvaldību vai citos nolūkos.

PERSONAS DATI, KURUS PAŠVALDĪBA APKOPO, BRĪDĪ, KAD APMEKLĒJAT VIETNI (SĪKFAILI)
Pašvaldība izmanto sīkfailus un līdzīgas tehnoloģijas, lai apkopotu informāciju par Jums, brīdī, kad Jūs apmeklējat Vietni. Sīkfaili ir faili, kas glabā informāciju Jūsu datora cietajā diskā vai pārlūkā, un tādējādi var noteikt, ka esat apmeklējis Vietni iepriekš. Ja vēlaties iegūt vairāk informācijas par sīkfailu tipiem un to, kā Pašvaldība tos izmanto, lasiet zemāk sadaļu “Sīkfailu politika”.

PERSONAS DATU APSTRĀDE UN IZMANTOŠANA

Tikai ar Jūsu iepriekšēju piekrišanu un atbilstoši Fizisko personu datu apstrādes likumam Pašvaldība var izmantot Jūsu personas datus. Mēs varam papildināt Jūsu sniegtos personas datus ar citu Mūsu rīcībā esošu informāciju.

Tikai ar Jūsu iepriekšēju piekrišanu un atbilstoši Fizisko personu datu apstrādes likumam, Pašvaldība var Jums sūtīt informāciju par produktiem, pakalpojumiem, speciāliem piedāvājumiem, akcijām un citu informāciju, ko uzskata par Jūs interesējošu.

Pašvaldība var nodot Jūsu personas datus citām kompānijām, kas veic Vietnes administrēšanu. Pašvaldība nedos atļauju izmantot Jūsu personas datus jebkurā citā veidā un pieprasīsim veikt Jūsu personas datu aizsardzības pasākumus.

Privātuma politika var tikt mainīta, tāpēc iesakām apmeklēt šo sadaļu regulāri, lai uzzinātu aktuālo informāciju.
Sīkfailu Politika

Vietnē satura kvalitātes uzlabošanai, ērtākai lietošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes. Vietnē Pašvaldība izmanto sīkfailus. Sīkfaili ir faili, kas glabā informāciju Jūsu datora cietajā diskā vai pārlūkā, un tādējādi var noteikt, vai esat apmeklējuši tīmekļa Vietni iepriekš. Pašvaldība izmanto sīkfailus, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo Vietnes pārlūkošanu.

Pašvaldība neizmanto sīkfailus vai citas izsekošanas tehnoloģijas, lai ievāktu informāciju no Jūsu datora vai izvietotu informāciju Jūsu datorā vai citā ierīcē, ar kuras palīdzību apmeklējat Vietni, vai lai izsekotu Jūsu tiešsaistes darbības, kad neatrodaties Pašvaldības Vietnē. Ar sīkdatnēm saistītā informācija netiek izmantota, lai Vietnes apmeklētāju personiski identificētu,

Lūdzu, ņemiet vērā, ka:

dažus sīkfailus iestata Pašvaldības Vietne (pirmās puses sīkfaili) un dažus iestata citas vietnes, piemēram, Google un Facebook (trešo pušu sīkfaili);

daži sīkfaili tiek dzēsti no Jūsu datora, kad aizverat pārlūku. Tos sauc par sesijas sīkfailiem. Citi paliek Jūsu datorā ilgāk, līdz pēc noteikta laika beidzas to derīguma termiņš. Tos sauc par pastāvīgiem sīkfailiem, un tos var izmantot, lai starp pārlūkošanas sesijām glabātu informāciju, piemēram, par tīmekļa vietnes iestatījumu priekšrokām vai precēm, kuras ielikāt grozā pēdējā apmeklēšanas reizē.

PAŠVALDĪBAS TĪMEKĻA VIETNĒ IZMANTOTO SĪKFAILU SARAKSTS

Sīkfailu tipi:

Sesijas sīkfaili – tiek iestatīti uz Vietnes pārlūkošanas sesijas laiku līdz brīdim, kad tiek aizvērta pārlūkprogramma.

Pastāvīgie sīkfaili – tiek saglabāti un iestatīti lietotāja datorā uz noteiktu laiku un tiek izmantoti atkārtoti apmeklējot Vietni.

Trešo pušu sīkfaili tiek iestatīti, lai nodrošinātu satura attēlošanu no citām vietnēm.

Sīkfailu Nosaukums

Apraksts

Laiks

Google Analytic

Google Analytics sīkfails tiek izmantots, lai atsķirtu lietotājus Vietnē.

Sīkfaili tiek glabāti 2 gadus.

Google +

Google + sīkfaili tiek izmantoti, lai vietnes apmeklētājs varētu dalīties ar rakstiem savā Google + profilā.

Sīkfails tiek iestatīts uz Vietnes pārlūkošanas sesijas laiku.

Facebook

Facebook sīkfaili tiek izmantoti, lai nodrošinātu reģistrēšanos ar Facebook pasi komentāru sadaļā, kā arī lai vietnes apmeklētājs varētu dalīties ar rakstiem savā Facebook profilā.

Sīkfails tiek iestatīts uz Vietnes pārlūkošanas sesijas laiku.

Draugiem.lv

Draugiemlv sīkfaili tiek izmantoti, lai nodrošinātu reģistrēšanos ar Draugiemlv pasi komentāru sadaļā, kā arī lai vietnes apmeklētājs varētu dalīties ar rakstiem savā Draugiem.lv profilā.

Sīkfails tiek iestatīts uz Vietnes pārlūkošanas sesijas laiku.

Pinterest

Pinterest sīkfaili tiek izmantoti, lai vietnes apmeklētājs varētu dalīties ar rakstiem savā Pinterest profilā.

Sīkfails tiek iestatīts uz Vietnes pārlūkošanas sesijas laiku.

Twitter

Twitter sīkfaili tiek izmantoti, lai vietnes apmeklētājs varētu dalīties ar rakstiem savā Twitter profilā.

Sīkfails tiek iestatīts uz Vietnes pārlūkošanas sesijas laiku.


KĀ IZSLĒGT SĪKDATNES?

Pēc vēlēšanās varat sīkdatnes kontrolēt un izdzēst. Plašāk lasiet šeit: aboutcookies.org. Jūs varat izdzēst visas sīkdatnes, kuras ir Jūsu datorā, un lielāko daļu pārlūkprogrammu var iestatīt tā, lai tiktu bloķēta sīkdatņu ievietošana datorā. Taču tādā gadījumā Jums manuāli būs jāpielāgo iestatījumi ikreiz, kad apmeklēsiet Vietni, un turklāt pastāv iespējamība, ka daži pakalpojumi un funkcijas nedarbosies. Ja Jūs izvēlāties nepieņemt sīkdatnes, tas var ierobežot pakalpojumu sniedzēja interneta vietnē pieejamo pakalpojumu un/vai funkciju izmantošanu

Apmeklējot Pašvaldības Vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Ja Jums ir kādi jautājumi, ierosinājumi vai sūdzības saistībā ar to, kā mēs apstrādājam Jūsu personas datus, lūdzam sazināties ar mums e-pastā – datuaizsardziba@salas.lv